Family Viewing House

FIND DIN DRØMMEBOLIG

FIND DIN DRØMMEBOLIG

Mange af os drømmer om at købe en bolig i udlandet. Grunden til at vilje købe kan være meget forskellig - måske vil I pensionere jer I solen, have jeres egen feriebolig, træt af at bo på hotel I forbindelse med forretningsrejser eller måske vil I have et sted hvor hele jeres familie kan samles.


Fra vores første kontakt med jer prøver vi at finde ud af hvad jeres ønsker er med en bolig I udlandet. Uanset hvor I beslutter jer for at købe jeres bolig er der mange ting at tænke over.

  • Hvilken type ejendom er det I drømmer om??

  • Ting, der kan være vigtige for jer, som f.eks. transport, nærhed til en lufthavn, restauranter, indkøbsmuligheder, skoler, butikker, klima, nærhed til hav eller skimuligheder, det lokale liv - alt dette vil vi kigge på, når vi vejleder jer til hvilke ejendomme som vil være en mulig drømmebolig for jer. 

  • Hvilke love I det pågældende land og jeres eget land er vigtigt at kende til?


Vi vil meget gerne hjælpe jer med at få afklaret alle disse spørgsmål - lad os være jeres personlige købermægler og rådgiver. Vi kender de områder vi agerer i særdeles godt og rådgiver jer om valg af område efter de behov og ønsker I har.


Hvorfor bruge en købermægler?

Istedet for I skal kontakte mange forskellige ejendomsmæglere, som måske dårligt nok kan tale engelsk kan Lavender Estates være jeres personlige kontakt. Vi har adgang til 100% af markedet - både fra andre agenter, men også fra private og “skuffesalg".


Vi elsker vores arbejde - og vi er gode til det!


Desuden er det meget nemmere, mere trygt og meget mere personligt at kun bruge éen kontakt.

Når I kontakter os og vi har talt om hvad I ønsker jer kan vi:

  • Søge og finde de bedste egnede boliger udfra jeres kriterier og præsentere dem for jer. 

  • I indgår en aftale med os som købermægler, og I lader os – på jeres vegne – kontakte de andre ejendomsmæglere.

  • Vi laver en fremvisningsplan og ser ejendommene sammen med jer og kan rådgive om fordele og ulemper omkring de valgte objekter og områder. 

  • En af vores stærkeste kompetencer er at forhandle frem den bedst, mulige pris. Her arbejder vi udelukkende for at sikre jer og jeres interesser. 

  • Når vi er blevet enige med sælger om prisen, skal der skrives en købsaftale. Det sørger vi får og vi sikrer, at de rigtige vilkår bliver aftalt.

  • Hvis I ønsker, kan vi hjælpe jer at indrette jeres nye bolig. Vi tilbyder hjælp med unik og autentisk indretning, der tager udgangspunkt i den lokale atmosfære. Vi har komplette løsninger og tilbyder også møbelpakker i den stil I foretrækker, - så at I kan flytte ind og brug jeres nye bolig hurtigst muligt. Vi samarbejder med flere førende indretningskonsulenter.


  • Hvis I vil kan vi også hjælpe jer efter jeres køb med at formidle kontakter til banker, kreditforeninger, advokater, håndværkere, gartnere, poolpassere, rengøring mv.


Vi kommer at være ved jeres side igennem hele forløbet - også efter I har købt jeres ejendom.

VELKOMMEN!